Kdo z koho? Princ William dal jasné ultimátum. Buď já nebo strejda Andrew

17. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princ William (Zdroj: ČTK)

Na první pohled působí jako velký sympaťák a trochu i jako otloukánek Alžběty II. a svého otce, prince Charlese. Princ William ale také umí dát rázně najevo svůj názor. To se projevilo při platinových oslavách královnina výročí. Informaci uvedl Daily Mail.

Princ Andrew kvůli sexuálnímu skandálu přišel o všechny své tituly a ve službách monarchie už se na veřejnosti neobjevuje. Členství v rytířském Podvazkovém řádu mu ale zůstalo, a tak se předpokládalo, že se po měsících v ústraní zúčastní slavnostního ceremoniálu. To se ale nestalo.

Palác tvrdil, že šlo o rodinné rozhodnutí, nyní se ale ukázalo, že velkou roli v tom sehrál právě William. Ten dal královně ultimátum ohledně svého strýce, který se měl na pondělním ceremoniálu rytířského Podvazkového řádu vrátit do centra pozornosti. William ale prý vyhrožoval, že pokud se vévoda z Yorku na akci ukáže, on nedorazí.

Nakonec si prosadil svou a Andrew zůstal doma. Palác oznámil, že se rodina bála, že Andrewa občané vypískají a že to bylo rozhodnutí celé rodiny. Zdroje ale tvrdí, že u královny lobovali hlavně William a princ Charles, Andrewův starší bratr. Andrew si tak sexuální skandál zřejmě ještě hodně odskáče.

Celebrity - další články

Doporučujeme