Konec módních experimentů. Princezna Kate Middleton bude muset dodržovat přísná pravidla

27. září 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton. (Foto: Profimedia)

Vévodkyně Kate Middleton, která se po smrti královny Alžběty II. (†96) stala princeznou z Walesu, měla vždycky svůj vlastní módní styl, za což jí odborníci přisoudili statut módní ikony. Teď se to ale možná změní. Informaci uvedl web Mirror.

Kate Middleton se nikdy nebála v módě experimentovat, na druhou stranu vždy dodržovala královský protokol. To se ale nyní může změnit. Jako budoucí královna bude muset dodržovat jiná pravidla. To si myslí módní a královská expertka Miradna Holder, která uvedla, že princezna teď možná bude muset volit více formální outfity a méně doplňků.

Ženské vzory a látky jako třeba puntíky může vévodkyně nechat v šatníku. Zřejmě se v nich ještě nějakou dobu bude objevovat, ale postupem času je nahradí umírněnější vzory. Třeba stuhy ve vlasech nahradí klobouky, které působí velkolepějším dojmem. „Její bezchybné outfity zůstanou určitě i nadále dostatečně stylové, aby mohly okouzlovat fanoušky patřící mezi milovníky módy, uklidňuje expertka.

Každý model princezny musí ale reflektovat změnu v královské hyerarchii, kterou Kate Middleton momentálně zažívá. „Byli jsme svědky Katiny velké proměny. Z dívky odvedle se stala sofistikovanou a elegantní dámou balancující na tenké hranici mezi šlechtičnou a celebritou s oblíbenými šmrncovními krémovými lodičkami,“ popsala Miranda módní styl princezny z Walesu.

Podle ní se dá očekávat více kabelek, které budou světu připomínat královnu. Ta byla pověstná tím, že nikdo netušil, co ve svých legendárních kabelkách vlastně nosí. Podle expertky si Kate stejně jako královna zřejmě oblíbí značku Launners. Alžběta nosila miniaturní kabelky roky a odhaduje se, že jich mohla mít až dvě stě.

Foto: Profimedia

Celebrity - další články

Doporučujeme