Konec zahalené Rihanny. Zpěvačka po porodu odhodila teplákovky a ukázala se v rudém kompletu

9. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Rihanna. (Zdroj: Profimedia)

Všechno je zase tak jak má být. V době, kdy byla zpěvačka Rihanna těhotná, rozhodně neměla problém s odhalováním a ukazováním svého bříška. Po porodu své tělo zahalovala do neforemných teplákovek. Nyní je už ale zase zpátky, což ukázala na svém instagramu.

Je zpátky! Rihanna je po porodu zase ve své kůži. Volné mikiny, která začala po květnovém porodu svého syna nosit, vyměnila (naštěstí) zase za sexy prádlo a předvedla se fanouškům na instagramu. Rihanna moc dobře ví, jak funguje reklama, proto zvolila při propagaci své značky Savage X Fenty právě sebe samu.

V nové kampani pro značku svůdně pózovala v rudém kompletu podprsenky s košilkou a sexy kalhotkách. Je to po dlouhé době, co se zpěvačka takto ukázala. Během těhotenství se svým odhalováním neměla problém a své těhotenské bříško hrdě ukazovala. Dalo by se říct, že čím bylo větší, tím méně látky na sobě barbadoská kráska měla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Jakmile se jí a jejímu partnerovi A$AP Rockymu, jehož vlastní jméno je Rakim Mayers, narodil v květnu syn, zpěvačka se začala zahalovat do co nejvolnějších kousků. Ideálně tmavé barvy. Fanoušci začali spekulovat, zda je to tím, že Rihanna není zcela spokojená se svou postavou po porodu. Jak to tak vypadá, nyní je všechno jinak a sexy Rihanna je zpátky.

Celebrity - další články

Doporučujeme