Královna luxusu, konfekce i nadčasového stylu. Kate Middleton umí zazářit při každé příležitosti

23. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Kate Middleton je známá svým skvělým módním vkusem. Její styl neunikl pozornosti fanoušků a mnozí jej využívají jako inspiraci. Jakmile se vévodkyně objeví v nějakém kousku, hned se proto vyprodá. Sluší jí to v nádherných šatech i obyčejných kostýmcích.

Manželku prince Williama davy milují. Kate Middleton je opěvována nejen za svoje charitativní aktivity, ale také za svou krásu a elegantní styl. Lidé oceňují, že se neobjevuje jen v luxusních modelech, ale klidně si na sebe vezme i běžnou konfekci. Navíc nemá problém brát své modely opakovaně.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Naposledy zazářila na charitativní akci v Londýně. Tentokrát ale po konfekci nesáhla. Rudá sukně od skotského návrháře Christophera Keana vyšla na zhruba 25 tisíc korun. Tu doplnila svetrem od Ralpha Laurena za necelých sedm tisíc korun a lodičky stejné značky vyšly na 14 tisíc korun. Ikonická kabelka od britské značky DeMellier vyšla na devět tisíc korun.

Vévodkyně z Cambridge umí zazářit i v chladnějším počasí. Zbytečné utrácení pro ní ale není a na honbu za nejnovějšími trendy ji neužije. Mnohem důležitější je pro ni styl, elegance a nadčasovost. V jejím šatníku dominují áčkové sukně, přiléhavé pouzdrové modely, společenské kalhoty i obyčejné džíny. Pak si na sebe ale umí vzít i luxusní šaty, ve kterých se ukáže jako opravdová budoucí královna.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme