Krásná zpráva. Princezna z Řachandy je těhotná, bříško tajila pět měsíců

2. února 2023·Celebrity·Redakce

Denisa Pfauserová. (Zdroj: Profimedia)

Svůj požehnaný stav tajila pět měsíců. Nyní se herečka Denisa Pfauserová pochlubila krásnou novinkou. S partnerem čekají vytoužené miminko. Novinku si nechávala dlouho pro sebe, přestože mnoho lidí si její těhotenského bříška všimlo. Fotografie zveřejnila nyní na svém instagramu.

V komediální pohádce Řachanda si Denisa Pfauserová zahrála rozmazlenou princeznu Markétku. Tam ji napravili až obyvatelé jednoho kouzelného lesa. V soukromí to krásná brunetka nikdy neměla jednoduché. Předloni se rozvedla, ale nyní našla konečně toho pravého a svěřila se, že spolu čekají potomka.

Přestože informaci tajila několik měsíců, mnozí si toho, že je v požehnaném stavu, všimlo. „Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná. Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybralo za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám a budu se modlit, aby jsi se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost,” napsala Denisa velmi otevřeně k nádherným těhotenským fotkám.

View this post on Instagram

A post shared by Denisa Pfauserová (@denisapfauserova)

Na nich jí to neskutečně sluší a oba dva partneři na nich září štěstím. „Nedokážu si to všechno zatím ani naplno uvědomit a mám z toho vlastně i hrozný strach… Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala a díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara,” pokračovala dojatě herečka. Kromě těhotenských fotek ukázala i snímek ultrazvuku.

Celebrity - další články

Doporučujeme