Kuchařová o nevěře Brzobohatého věděla. Vztah trvá už kolem půl roku, řekla

5. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý. (Foto: Profimedia)

Již jsme vás informovali o tom, že se českým showbyznysem šíří zpráva, že hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Oba se ale na toto téma nechtějí vyjadřovat. Pořadu CNN Prima Showtime se ale svěřila exmanželka, modelka Taťána Kuchařová, která tvrdí, že ji Ondřej podváděl už v době, kdy byli manželé.

Vůbec nečekala, že ji Brzobohatý podvádí. Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct…? uvedla pro pořad Showtime modelka. To na tom bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš, někoho miluješ i s jeho temnějšími stránkami, najednou přijde takový zlom,” doplnila se smutným výrazem v očích.

View this post on Instagram

A post shared by Taťána Kuchařová (@tatianagbrzobohata)

Samotnou jí to už nepřekvapuje. Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla… Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,” dodala.

Rozvod pro ni opravdu nebyl procházkou růžovou zahradou. Měla jsem dvě možnosti, buď se z toho složit, což možná byl záměr, nebo jít dál. Bylo to hodně těžký a náročný. Dalo se to celé udělat úplně jinak, důstojně. Absolutně jsem to nečekala. Do poslední chvíle to byly patologické lži,” pospala již v minulosti Kuchařová.

View this post on Instagram

A post shared by Taťána Kuchařová (@tatianagbrzobohata)

Také spolu už nekomunikují. Nejde to, nechci, vůbec nechci,” řekla Showtime a jelikož bydlí ve stejné lokalitě jako její teď už exmanžel, tak ho netouží ani potkat. Vůbec na to nemyslím.”

Celebrity - další články

Doporučujeme