Libor Bouček se o víkendu potřetí oženil! Nechyběly slavné tváře

19. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Libor Bouček s manželkou, Zdroj: Instagram liborboucek

Svatební sezóna je v plném proudu a své ano si o víkendu řekli i moderátor Libor Bouček (38) a jeho partnerka Gabriela Bendová (27). Do manželství dvojice vstoupila v sobotu ve 14 hodin na hradě Okoři. Oslavy po obřadu se pak konaly v penzionu v Číčovicích.

Romantická atmosféra středověkého hradu Okoř a blízké vesničky Malé Číčovice učarovala moderátoru Liboru Boučkovi natolik, že se zde rozhodl se svou partnerkou vstoupit do svazku manželského. A třebaže jde pro něj již o třetí sňatek, nebere ho proto o nic méně vážně.

“Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. Ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí a nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit,” uvedl Bouček 17. srpna na svém Instagramu.

“Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním partnerem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba. Ale i tak – držte nám palce. Láska je ta největší síla světa. Boučkovi. Ode dneška,” pokračoval.

View this post on Instagram

rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. v pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná LÁSKA muže a ženy. rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí. ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí. a nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit. jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním partnerem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli. nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. víme to oba. ale i tak – držte nám palce. láska je ta největší síla světa. boučkovi. ode dneška. #love #true #one #whataday #dekujeme #family

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek) on

Na stejném místě se  v roce 2013 brali také Jakub (35) a Agáta (33) Prachařovi. Někdejší ženich si nemohl jako blízký Boučkův přítel nechat sobotní veselku ujít a vrátil se tak na místo po letech znovu. Mezi hosty nechyběly ani další známé tváře. Dorazila například Jiřina Bohdalová (88), moderátoři rádia Evropa 2 Lucie Šilhánová (38), Leoš Mareš (43) a Patrik Hezucký (49) s těhotnou manželkou nebo modelka Nikola Buranská (27).

 

Celebrity - další články

Doporučujeme