Druhá zástava srdce se jí stala osudnou. Rodina Lisi Marie Presley (†54) odmítla její resuscitaci

16. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Lisa Marie Presley a její matka (Foto zdroj: Profimedia)

Minulý týden světem otřásla zpráva o smrti jediné z dcer Elvise Presleyho (†42) Lise Marie (†54). Ta byla ve čtvrtek převezena do nemocnice, kde zemřela na zástavu srdce. A server TMZ přinesl nyní podrobnosti její předčasné smrti.

Podle informací, které se objevily na bulvárním webu TMZ, objevila Lisu Marii Presley v jejím domě v Calabasasu v Kalifornii hospodyně. Ta také zavolala záchranku, která ji převezla do nemocnice, kam přispěchala i její rodina. Lisa Marie měla puls, ale v nemocnici se ukázalo, že utrpěla mozkovou smrt.

Lisa Marie, která se také živila jako zpěvačka, byla uvedena do kómatu a byla jí poskytnuta podpora životních funkcí. Do nemocnice za ní přijela i její rodina, která ale podepsala příkaz neresuscitovat. Druhá zástava srdce se tak Lise Marii stala osudnou.

View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Když Lisa zemřela, byla u ní její matka Priscilla. Byla to právě ona, která svět obeznámila s tím, že její jediná dcera zemřela.  „S těžkým srdcem se musím podělit o zdrcující zprávu, kterou nám zanechala moje krásná dcera Lisa Marie,“ napsala ve čtvrtek večer. Lisa po sobě zanechala čtyři děti Benjamina Keougha, modelku Riley Keougho, Finley Aaron Love Lockwooda, Harper Vivienne Ann Lockwood.

Celebrity - další články

Doporučujeme