Lucie Bílá poslala přítele s rouškami do nemocnice. Po cestě měl ale nehodu

18. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lucie Bílá

Zpěvačka Lucie Bílá (54) doma pracuje pilně jako včela a šije roušky pro všechny, kteří je zrovna potřebují. Když ale svého přítele Radka Filipiho (36) poslala s novým nákladem do nemocnice v Ústí nad Labem, její zásilka bohužel nedorazila. Filipimu zkřížila cestu srna a trenér fitness naboural. 

Zpěvačka Lucie Bílá (54) doma pracuje pilně jako včela a šije roušky pro všechny, kteří je zrovna potřebují. Když ale svého přítele Radka Filipiho (36) poslala s novým nákladem do nemocnice v Ústí nad Labem, její zásilka bohužel nedorazila. Filipimu zkřížila cestu srna a trenér fitness naboural.

V současné náročné situaci se řada lidí snaží pomáhat, jak jen může. Jednou z nich je i zpěvačka Lucie Bílá, která po letech naplno zužitkovala své původní povolání švadlenky a celé dny u sebe doma šije roušky.

Známým faktem je, že by zpěvačka za své roušky nikdy nevzala žádné peníze. Naopak je pravidelně posílá na místa, kde jsou potřeba úplně nejvíc. A jedním takovým je i nemocnice v Ústí nad Labem.

“Dnes je ze mě pošťák Radek a vezu tento balíček plný kávy, roušek a andělíčků na interní do ústecké nemocnice. Snad je dárky od Lucinky potěší,” svěřil se před pár dny na Instagramu Radek Filipi, který se chopil role kurýra. Zásilku od své milované plánoval doručit na své motorce Harley Davidson, kterou od zpěvačky dostal k Vánocům v roce 2018.

View this post on Instagram

Pošťák Radek …❤️???

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Do cíle už ale nedojel. Do cesty mu totiž vběhla velká srna a způsobila dopravní nehodu. Naštěstí neutrpěl fitness trenér žádná zranění, motorka byla ale poničená a musel se proto vrátit domů.

“A tak se jedna velká srna rozhodla, že pojede pošťák Radek do Ústí autem. Za ohromné štěstí považuji fakt, že mám silného muže, který srážku se srnou ustál a až na pár modřin a motorky zralé na servis, se mi vrátil v pořádku domů,” popsala incident sama zpěvačka.

View this post on Instagram

A tak se jedna velká SRNA rozhodla, že pojede pošťák Radek do Ústí autem…Za ohromné štěstí považuji fakt, že mám silného muže, který srážku se srnou ustál a až na pár modřin a motorky zralé na servis, se mi vrátil v pořádku domů…?❤️❤️❤️❤️

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Ta už zase pilně pracuje a rozdává další a další roušky. “Pro děti šiju nejraději…Kéž by těm malým onkoláčkům moje roušky přinesly i štěstí,” svěřila se na Instagramu 17. dubna.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme