Lucie Bílá překvapila fanoušky: Po letech zaexperimentovala s novým účesem

8. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lucie Bílá

Když se řekne Lucie Bílá (53), asi každý si okamžitě představí kštici dlouhých, tmavých vlasů. Co kdyby to už ale nebyla pravda? Zpěvačka překvapila své fanoušky a ukázala se jim v kratším sestřihu s ofinou, který si její partner nemohl vynachválit. Šlo ale pouze o experiment s parukou, kterým si zpěvačka zpestřila den.

Lucie Bílá nepochybně patří mezi naše nejkrásnější zpěvačky. Ke štíhlé slavici se zálibou v tmavém oblečení neoddělitelně patří bujná, dlouhá hříva. Co kdyby se to ale změnilo? Ani nápad, shodují se fanoušci.

Bílá si nedávno vyzkoušela malý experiment, jak by to dopadlo, kdyby se rozhodla pro změnu. Zatímco její partner Radek Filipi (36) byl z proměny naprosto nadšený, fanoušci už méně. Většina z nich preferovala zpěvačku tak, jak ji známe již léta.

Ve své “holčičárně”, jak přezdívá své místnosti vyhrazené pro zkrášlování, si nedávno pohrála s krátkou parukou s ofinou.

“Dneska jsem se trochu vyřádila, byla jsem tady v holčičárně asi hodinu a teď jsem zvědavá, jak se bude tvářit Radek, až mě uvidí,” svěřila se Bílá v InstaStories. A Filipi si nový účes nemohl vynachválit.

 

View this post on Instagram

Nebo…? ??‍♀️

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Jste tu sama, slečno? Že bych se tak jako pokoukal. Jako hodně dobrý…,” komentoval zamilovaně vzhled své partnerky.  “Tak jo, tak se mu to líbí,” culila se po pokusu potěšená Bílá.

Fanoušci byli ale jiného názoru. “Né, dlouhý vlasy, to je ta správná koruna krásy,” vyjádřila se například jedna z fanynek. “Sluší moc, ale nenechejte se ostříhat, s dlouhými vlasy vám to sluší o něco víc,” myslí si další.

Nakonec se ale komentující shodli, že na účesu zas až tak nezáleží. “Vám prostě sluší všechno. Budete kočka, i když budete mít pytel na brambory a na hlavě koště. Pěkný den,” vzkázala zpěvačce diskutérka s obdivem. “Krásná jako vždy… a je jedno, jestli dlouhé nebo krátké vlasy,” souhlasila jiná.

Zdá se tedy, že kdyby se zpěvačka rozhodla potěšit svého milého a do změny by opravdu šla, své fanoušky kvůli tomu neztratí.

View this post on Instagram

“Čekedau, Hm, Hm.”? Všechno nejlepší k narozeninám šváro…❤️@ferini007

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Celebrity - další články

Doporučujeme