Lucie Bílá přiznala nejistoty. Porušila svou zásadu a zveřejnila fotku v plavkách

10. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / luciebila

Pochybnosti o sobě samotných se nevyhýbají ani známým a obdivovaným osobnostem. Své fanoušky nedávno překvapila zpěvačka Lucie Bílá (53), která přiznala, že plavkám příliš neholduje. Nakonec však překonala svůj strach a snímek v černých jednodílných zveřejnila na svém Instagramu. Její upřímnost ocenily tisíce lidí.

Když přijde na obléknutí plavek, jen málo žen do nich vklouzne zcela bez starostí a s úsměvem na rtech. Mnohdy ale mnohem víc než na postavě záleží na stavu mysli. Důkazem se nedávno stala zpěvačka Lucie Bílá, která se navzdory tomu, že již překročila padesátku, stále může pochlubit skvělou postavou.

Bílá se rozhodla překonat své nejistoty a na dovolené v Řecku, kam vyrazila se svým přítelem, si oblékla elegantní černé plavky. Snímek v nich pak následně umístila na své sociální sítě.

“Tímto porušuji svou zásadu, v plavkách nikdy a nikam,” napsala zpěvačka k fotce a své fanoušky tím velmi potěšila. Okamžitě se jí dostalo řady pochvalných reakcí, podle kterých by jí postavu mohla závidět kdekterá mladá dívka a téměř 27 tisíc lidí dalo příspěvku “to se mi líbí”. “Lucinko, není důvod se schovávat a je dobře, že tato zásada byla porušena,” vzkázala například jedna komentující.

View this post on Instagram

Tímto porušuji svou zásadu, v plavkách nikdy a nikam. ?

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Fanoušci však ocenili mimo pohledu na zpěvaččinu postavu i fakt, že se Bílá otevřeně podělila o své niterné pocity. “Pokud jste to vy, kdo to píše, víckrát už to nepiště, nebo bude zle. Mám jedno oko, ale i to mi skoro vypadlo,” žertovala další komentující.

Zpěvačce navíc podle jejích sledujících velmi svědčí zamilovanost a láska. “Luci, jste šťastná. A proto ty plavky neřešíte,” myslí si další.

Celebrity - další články

Doporučujeme