Lucie Bílá se nenudí ani v karanténě. Partnera na Velikonoce pěkně prohnala

14. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lucie Bílá

Luci Bílá (54) dokázala fanouškům, že se s partnerem bohatě zabaví i v karanténě. Zpěvačka se na sociálních sítích pochlubila s vtipným videem, na kterém o Velikonocích pořádně prohání svého partnera. Nakonec ale pomlázce neunikla a do příštího roku tak rozhodně neuschne. 

Letošní Velikonoce byly o hodně jiné, než je většina z nás zvyklá. Domy neobcházeli žádní koledníci, nekonaly se tradiční průvody, sousedské návštěvy ani společné rodinné oslavy.

Ačkoli byla letošní atmosféra trochu smutná, zpěvačka Lucie Bílá a její partner Radek Filipi (34) na mysli rozhodně neklesali a svátky si užili po svém. Společně při tom natočili vtipné video, aby předali trochu dobré nálady i ostatním.

Zpěvačka na něm pomlázce hbitě uniká a svého partnera prohání po celé zahradě. Svalnatý fitness trenér ovšem své povolání nezapře a nakonec svou partnerku přece jen dožene a pomlázka s barevnými stuhami tak nakonec svůj účel splní.

“Tak to nemá chybu,” komentoval hned jeden z fanoušků. “Roztomilé,” hodnotil další. “Jen jí dej, ale opatrně,” doporučoval další komentář.

View this post on Instagram

Chyť si mě …?

A post shared by Lucie Bílá (@luciebila) on

Celebrity - další články

Doporučujeme