Budoucí manželka Bohuše Matuše Lucinka: “Nechci být už Lucinkou”

14. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Bohuš Matuš (Zdroj: ČTK)

Celá republika jí zná jako Lucinku. To by se ale po 12. květnu mělo změnit. Lucinka, přítelkyně od Bohuše Matuše už nechce, aby ji lidé brali jako dítě.

Právě tento den, 12. května by si měl zpěvák Bohuš Matuš vzít svou přítelkyni Lucii. Bude to přesně v den, kdy se dívka před zákonem změní v dospělou a oslaví tak osmnácté narozeniny. “Doufám, že mě okolí přestane brát jako dítě,” řekla dívka pro extra.cz. Ta už začíná být alergická na to, že ji všichni oslovují Lucinka. Souvisí to s tím, že někteří zpěváka označují za perverzního, protože žije podle nich s dítětem. Mezi párem je rozdíl třiceti let, ale i přes počáteční obavy okolí, jim to klape.

Jsou spolu už tři roky a loni v prosinci se jim narodila dcera Natálka. Pro Lucii je to naprosto nová role, kterou si velmi užívá. “Všechno mě teď strašně dojímá. Plakala jsem, když se na mě Natálka poprvé usmála, když se přetočila sama na bříško a podobně. Užívám si každou chvilku. Nečekala jsem ale, že to bude taková pohoda. Je skvělá, miluji ji,” svěřila se mladá maminka serveru, která ale zároveň odmítá tvrzení, že by druhé dítě přišlo do roka. “Teď si naplno užívám Natálku, ale do budoucna bych si další miminko přála. Je krásné být maminkou.”

Lucie i její partner se na očekávanou svatbu velmi těší. Uskuteční se v den jejích osmnáctých narozenin v rodinném a zábavním parku Krtkův svět. A to z toho důvodu, že ho úřady chtějí zavřít. Matuš mu se svou nastávající chtějí pomoct. Jelikož je celý park umístěný v přírodě, je dost možné, že celá veselka bude venku. Všechno ale záleží na počasí. “Když nebude pršet, bude svatba venku. A když bude, je tam krásné místo, aby byla uvnitř,” svěřil se zpěvák super.cz. Na jejich velkém dni nebude samozřejmě chybět rodina a přátelé, ale vzhledem k omezení nebude jejich počet velký.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme