Lucka Vondráčková a Petr Vojnar jsou novým párem. Sblížila je líbací scéna na natáčení

3. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Lucie Vondráčková (Foto: archív Frekvence 1)

Český showbyznys má nový pár. Je jím Lucka Vondráčková a Petr Vojnar. Oba dva mají z předchozích vztahů už děti a společně se seznámili na natáčení klipu zpěváka Raega. Právě tam zřejmě přeskočila jiskra.

Novým párem je zpěvačka Lucie Vondráčková a moderátor Petr Vojnar. “Ano, potvrzuji,” potvrdila zpěvačka a následně i samotný Vojnar. Vondráčková byla po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem oficiálně nezadaná, ale po jejím boku se nějací muži objevovali. Byli to třeba Tomáš Zonyga či Marek Peska, oba ale prý byli jen kamarádi.

Petr Vojnar byl moderátorem pořadu Divošky a působil také v kapele T-Boyz. Lucka a Petr spolu účinkovali například v klipu hudebníka Raega Potřebuju pauzu, kde spolu měli líbací scénu. Možná právě v tu chvíli přeskočila jiskra. S informací přišel server Expres.cz. Vojnar má s bývalou partnerkou Andreou syna Sebastiana a ještě loni byl zamilovaný do přítelkyně Lenky.

S tou ale plánoval miminko i svatbu. “Asi někdy bude, ale fakt si přeju, aby bylo nejdřív to miminko. A pak si paní vezmu. Až si to zaslouží,” řekl pro Super.cz Vojnar. Vondráčková má s Tomášem Plekancem syny Adama a Matyáše.

Celebrity - další články

Doporučujeme