Má pro strach uděláno. Seriálová Monica popsala, jak se jí žilo v domě s duchy

11. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Courteney Cox (Zdroj: Profimedia)

Herečka Courteney Cox nově exceluje v hororovém komediálním seriálu Shining Vale. V televizní show Jimmyho Fallona se svěřila, že i ona má s duchy a nadpřirozenými bytostmi vlastní zkušenosti.

Monica z Přátel ztvárňuje v nové seriálu Shinning Vale hlavní postavu. Disfunkční rodina se nastěhuje do domu s velmi temnou minulostí. Sama Courtney Cox má s tímto tématem bohaté zkušenosti. “Jednoho jsem doma měla,” odpověděla na otázku moderátora Jimmyho Kimmela na to, zda věří na duchy.

Nejdřív tomu prý nechtěla uvěřit. O tom, že se do jejího domu nastěhoval nezvaný návštěvník, jí přesvědčila písničkářka Carole King, která žila v domě před ní. V domě kdysi prý bydlel pár, který si prošel opravdu těžkým rozvodem. Je tak možné, že jeden z manželů se do svého domu po smrti vrátil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)


Cox navíc nebyla sama, kdo na pozemku zaznamenal temné síly. „Zazvonil u mě kurýr UPS, a když jsem otevřela, zeptal se mě, jestli vím, že v domě straší. Řekla jsem mu, že vím, a zeptala se, proč se ptá. A on na to: protože za vámi někdo stojí,”svěřila se. Tohle bylo pro herečku poslední kapka. Po tomto zážitku se rozhodla a z domu se velmi rychle vystěhovala.

Celebrity - další články

Doporučujeme