Malý Sanel oslavil už druhé narozeniny! Rytmus a Jasmina ukázali krásné foto

30. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Jasminy Alagič

Roste jako z vody! Jako by to bylo včera, kdy Rytmus a Jasmina Alagič oznámili, že se jim narodilo miminko. Syn slavného rappera a slovenské moderátorky Sanel Vrbovský už ale oslavil své druhé narozeniny. Hrdí rodiče při té příležitosti ukázali fanouškům krásné rodinné foto. 

Rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus (44) a moderátorka Jasmina Alagič (32) na svého syna snad nemohou být pyšnější. Na jeho příchod se oba velmi těšili a když se konečně narodil, naprosto se do něj zamilovali. Jejich malý zázrak teď oslavil už druhé narozeniny.

“Dnes už vím, že jsem se narodila právě proto, abych byla Tvojí mámou,” napsala moderátorka na svůj instagramový profil, který sleduje více než 450 tisíc lidí. “Drahé moje nekonečno, děkuji Ti za to, že jsi jedinou emoce na světě, kterou nikdy nevyjádřím, která se dá ‘jen’ procítit. Tak hluboko a intenzivně jako nic jiného,” vyjádřila se ze srdce.

View this post on Instagram

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

Mladá maminka se netají tím, jak je za svou rodinu a šťastný život vděčná. “Děkuji za nádherné dva roky a přeji Ti, abys byl stále tím šťastným dítětem, jakým jsi. To Ti přeji ze všeho nejvíc, protože je to dar od Boha, umět si vychutnávat život, umět si užívat štěstí je mojí každodenní modlitbou pro Tebe,” popřála synovi do budoucna.

Na závěr doplnila ještě radu. “Miluj lidi a buď tak krásným člověkem, že lidé budou přirozeně milovat tebe. Rozdávej takovou energii, se kterou bude radost žít pro Tebe i všechny, koho se Tvoje osobnost dotkne,” vzkázala chlapci.

View this post on Instagram

A post shared by Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

Celebrity - další články

Doporučujeme