Malý Sanel tátu nezapře. Rytmus a Jasmina Alagič ukázali krásné rodinné fotky

11. srpna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / jasmina_alagic

Když Rytmus (43) a Jasmina Alagič (31) oznámili, že tvoří pár, řada lidí si myslela, že půjde jen o krátkodobou aférku. Slavná dvojice je ale přesvědčila o opaku, po čase přišla svatba a Rytmus se konečně dočkal malého syna. A právě rodičovství si teď oba náležitě užívají. Na nedávno zveřejněných fotkách oba září úsměvy a není pochyb o tom, že Sanel svého tátu rozhodně nezapře.

Malý Sanel Patrik Vrbovský už oslavil první rok a Rytmus a Jasmina Alagič Vrbovská by nemohli být více pyšní. Raper a modelka se na sociálních sítích chlubí rodinnými snímky plnými zářivých úsměvů a zjevného štěstí.

“Chci abs věděl, že jsi to nejúžasnější, co jsem si nedokázala ani vysnít. Každý koho se tvoje přítomnost dotkne, ten se usmívá, to ať ti prosím zůstane. Není nic důležitějšího, než abys uměl rozdávat a přijímat lásku a štěstí, o zdraví se modlím každý večer,” napsala hrdá máma na svůj Instagram, když Sanelko na konci července oslavil své první narozeniny.

“Saneli, slova miluji tě u tebe nabrala úplně jiný význam. Jsi moje zhmotněná duše a já ti slibuji, že budu dělat všechno pro to, abys mou přítomnost vyhledával i až budeš velký. Taková spřízněnost je mezi námi. Vynasnažím se být tou nejlepší verzí toho, co tě udělá šťastným,” vzkázala synkovi Vrbovská.

Fanoušci slavného páru si přitom během dojímání se nad fotkami nemohli nevšimnout, jak moc je malý chlapeček už teď podobný svému otci. “Celý táta,” komentovali na sociálních sítích.

Foto: Instagram / jasmina_alagic; rytmusking

Celebrity - další články

Doporučujeme