Mám strach. Krásná Emma Čaputová prozradila, jak by se v případě války zachovala její matka

28. března 2022·Celebrity·Redakce

Zuzana Čaputová s dcerou Emmou. (Foto: se souhlasem Zuzana a Emma Čaputová)

Je to jen pár kilometrů od nás a stejně máme obavy z toho, co se děje na Ukrajině. A co teprve naši sousedé na Slovensku, kteří přímo sousedí s Ukrajinou, na které se už přes měsíc bojuje. Není se čemu divit, že i třeba taková dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové Emma má strach. Informaci uvedl slovenský deník Nový čas.

Emma Čaputová, která se úspěšně začíná prosazovat jako modelka, dorazila minulý týden do vysílání slovenské veřejnoprávní televize RTVS, která vysílala pořad Silná zostava. Hlavním tématem večera byla právě válka na Ukrajině. Emma, která v pořadu reprezentovala názory mladé generace a nebyla jediná z hostů, kdo dorazil.

Přišla i psycholožka Hana Ševčíková a publicista Martin M. Šimečka. Jedna z otázek do diskuze se týkala i toho, co by se dělo, kdyby se konflikt přesunul za hranice Slovenska. Mladé dívce je jasné, že její matka by se zachovala stejně jako ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a Slováky by neopustila, i kdyby byla v ohrožení vlastního života.

View this post on Instagram

A post shared by Emma (@emma_caputova)

A právě to Emmu na jednu stranu děsí, na druhou jí obdivuje. „Z toho mám upřímně strach a neumím si to představit, protože vím, že kdyby byla taková situace na Slovensku, maminka by tu zůstala. A to je pro mě jako pro dceru velmi těžko představitelné, protože bych ji nejradši vzala někam do bezpečí,“ popsala Emma. Zároveň přiznala, že o tomto tématu se samozřejmě baví i doma. „Mluvíme o tom v rámci nějakých limitů, abychom nepřetížili ani tu domácnost, ani mamku, prozradila.

Modelka chce vědět, co její zemi reálně hrozí.„Hlavně jsem chtěla vědět, a chtěla jsem, aby ke mně byla upřímná, co to pro nás znamená. Ona mě obeznámila s aktuálními hrozbami, takže vím, teoreticky, čemu budeme možná čelit,“svěřila se Emma, která u práce modelky zvládá i studovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme