Manželství Donny z Beverly Hills v troskách! Tori Spelling zažádala o rozvod

2. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Tori Spelling (Foto: Profimedia)

Manželství Tori Spelling, kterou si můžete pamatovat z legendárního seriálu Beverly Hills 90210, je u konce. Po více než osmnácti letech společného života slavná herečka zažádala o rozvod a chce jednou provždy pouto s manželem Deanem McDermottem přerušit.

Pokud jste někdy o jejich manželství a celkově vztahu četli, pak víte, že to byla jízda na horské dráze. Dean totiž Tori údajně několikrát podvedl, pár chodil na terapii, po usmíření přivítali na svět svého pátého potomka a vše vypadalo nadějně. Jenže pravda je jiná! Manželé žijí odděleně již od 17. června 2023 a nyní se Tori rozhodla posunout se svým životem definitivně.

V pátek 29. března se herečka vydala k losangeleskému soudu a zažádala o rozvod. Herečka požaduje výlučnou fyzickou péči a společnou právní péči o své tři syny a dvě dcery ve věku od 7 do 17 let. Fyzická péče určuje, u kterého rodiče děti převážně pobývají, zatímco právní péče určuje, kdo rozhoduje o jejich důležitých životních rozhodnutích. Spelling dále žádá soud, aby nařídil McDermottovi platit alimenty a úhradu veškerých nákladů za její právní zástupce. Částka zatím nebyla stanovena.

Bylo to mezi nimi špatné už dlouho. Měli problémy už v minulosti, ale vždycky to nějak zvládli,“ uvedl zdroj z blízkého okolí herečky. Tentokrát to však na záchranu nevypadá. Zajímavé je, že poté, co se Dean v roce 2014 veřejně přiznal, že svou manželku podváděl, pár udělal netradiční krok a přijal nabídku na vlastní reality show. Diváci tedy mohli z první ruky nahlédnout do jejich problematického vztahu a není zřejmě překvapením, že se kvůli tomu dvojice pravidelně objevovala v bulvárních plátcích po celém světě.

Celebrity - další články

Doporučujeme