Markéta Konvičková si splnila velký sen, má to jeden háček. Titulku časopisu nafotila v nejhorší formě

12. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Markéta Konvičková (Foto: ČTK)

Krásná plavovláska Markéta Konvičková si přála být na na titulní straně časopisu, což se jí teď splnilo. Markéta se ale na instagramu přiznala, že je zrovna v té nejhorší formě.

Markéta Konvičková se proslavila díky soutěži Česko Slovenská Superstar, což bylo už před 12 lety. Její kariéra se slušně rozjela a daří se jí i v soukromém životě. Společně s partnerem Reném postavili dům a narodila se jim krásná dcera Amálka. Teď se jí ale splnil další velký sen. Má to však jedno velké ale.

Člověk čeká na svoji první velkou titulku.. a já ji fotím ve své nejhorší formě, co jsem kdy měla. Jak se píše v rozhovoru, mateřství je pro mě ten nejhezčí rozklad na světě. Necítím se dobře, pár kilo navíc, nemám na sebe čas, mám pořád všechno oteklé,” postěžovala si zpěvačka. Ta se navíc objevila na titulní straně časopisu Dieta, kde jí to ale neskutečně sluší a září z ní spokojenost.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Markétiny priority jsou teď ale úplně jinde. Dokonalé křivky to rozhodně nejsou. “Ale za to mám to nejcennější na světě – zdravé dítě. Zázrak. Všechno ostatní jde v ten moment stranou. Nic není důležitější,” dodala kráska. Pro Markétu je Amálka vymodlená, protože zpěvačka bojovala před otěhotněním s vážným onemocněním. Měla při tom opravdové obavy, že kvůli léčbě nádoru na vaječníku bude mít problémy s otěhotněním.

Tyto obavy se naštěstí ukázaly jako liché a ona přišla do jiného stavu poměrně rychle. Dívenka se ale narodila o měsíc dříve, ale nedonošené miminko rozhodně nebylo. Amálka se má nyní čile k světu. Zpěvačka si nedávno postěžovala, že necelý rok po porodu se jí nepodařilo dostat do formy, jakou měla před porodem. “Jsem na tom nejhůř, co jsem kdy byla. Mám snad tolik kilogramů, jako když jsem šla rodit,” svěřila se zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Na instagramu i na titulní straně časopisu jí to ale neskutečně sluší. A ví to i sama Markéta, která poděkovala celému týmu, že se mohla vypovídat a cítit se zase jako žena. Fanynky se pod příspěvkem často shodly, že to Markétě sluší, a že by takhle taky chtěly vypadat ve své nejhorší životní formě.

Celebrity - další články

Doporučujeme