Markéta Konvičková ukázala, jak bydlí. Svůj nový dům navrhla a zařizovala sama

4. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / marketakonvickova

Zpěvačka Markéta Konvičková (26) odtajnila kousek svého soukromí a ukázala fanouškům kousek svého nového domova v Třinci. Na rodinném domku, který si s manželem Rendou nechali postavit, se skutečně vyřádila. Kompletně celý ho totiž zařizovala sama. 

Markéta Konvičková se sice živí hlavně jako zpěvačka, možná by se ale uživila i jako bytová designérka. Svým fanouškům na sociálních sítích ukázala střípky z nového domova a výsledek jí rozhodně slouží ke cti.

“Renda mi v tomhle plně důvěřoval a já se mohla vyřádit. Řekl mi jen, lásko, udělej z našeho domu domov,”svěřila se. A se svou prací je náležitě spokojená.

“Ještě nám pár věcí chybí, na jaře dám všude spoustu květin, ale myslím, že i tak už nám vykvetlo hezké nadčasové bydlení a já si toho nesmírně vážím, protože se doma cítím opravdu skvěle už od prvního dne,” pochvaluje si zpěvačka, která miluje hlavně tlumené a decentní barvy.

Do nového domku v Třinci se Konvičková stěhovala loni na podzim, jen pár dní po porodu dcery Amálky. “Miluju teplo, takže dřevěné prvky jsou u nás všude, a potom jednoduchost – šedá, béžová, černá a bílá,”uvedla v listopadu krátce po stěhování.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Za normálních okolností se Markéta Konvičková živí hlavně jako zpěvačka, tomu ale pandemie koronaviru učinila na chvíli hořký konec. Nyní mohou Markétu diváci pravidelně vídat na svých obrazovkách jako moderátorku v pořadu Sama doma.

Foto: Instagram / marketakonvickova

Celebrity - další články

Doporučujeme