Markéta Konvičková začala moderovat pořad Sama doma. Co na její výkon říkají diváci?

25. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zpěvačka se dala na moderování. Foto: Instagram / marketakonvickova

Mladá česká zpěvačka Markéta Konvičková (26) už nejednou svým fanouškům dokázala, že se žádné výzvy jen tak nezalekne. Když se ale namísto zpěvu rozhodla poprvé vyzkoušet moderování televizního pořadu, byl to přece jen trochu tenký led. Nakonec to ale jako vždycky zvládla se ctí a fanoušci si ji nemohou vynachválit. 

Markéta Konvičková se v životě rozhodně nenudí. Svou pěveckou kariéru nyní sice kvůli pandemii rozvíjet nemůže, od začátku ledna ji ale diváci mohou pravidelně spatřit v pořadu Sama doma na České televizi, který nově moderuje.

“Nejsem moderátor, tak mě prosím považujte za mluvící zpěvačku ze Slezska,”požádala fanoušky o shovívavost 8. ledna, týden před svou moderátorskou premiérou. Už 15. ledna se ale stala miláčkem diváků.

O Amálku se stará táta pilot

“Velké děkuju patří Lindě za oporu a všem lidem, štábu, hostům, že na mě byli milí a taky Rendovi, že je tak skvělý táta a stará se o tu naši holku modrookou,” poděkovala po prvním vysílání kolegyni Lindě Bendové i partnerovi Renému Kubšovi, který se živí jako pilot.

Odklon od zpívání byl sice pro Markétu trochu strašidelný, diváci si ji ale již nyní nemohou vynachválit. “Držela jsem palce, byla jste úžasná,” rozplývala se po vysílání jedna z divaček. “Krásné a příjemné,” pochvalovala si další. “Skvělá jste byla! Miluji váš smích,” komentovala další fanynka.

Chvála i od slavných kolegů

Vedle diváků ale Markétu neváhali pochválit ani slavní kolegové. Její výkon na obrazovkách ocenil například moderátor Honza Musil (53), zpěvačka Monika Absolonová (44) nebo Daniela Jančichová (34) ze slovenské hudební skupiny TWiiNS

Foto: Instagram / marketakonvickova

Celebrity - další články

Doporučujeme