Marta Jandová slaví 50. narozeniny. Co považuje za svůj největší úspěch?

13. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Marta Jandová. (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Marta Jandová slaví 50. narozeniny. I když přiznala, že jí to není zrovna příjemné, nutno dodat, že na svůj věk rozhodně nevypadá. Moderátorka Frekvence 1 má za sebou celou řadu profesních úspěchů, ale za ten největší považuje svou desetiletou dceru Marii.

Kulaté narozeniny dnes slaví populární zpěvačka a herečka Marta Jandová. Přiznala, že padesátka ji trochu děsí, ale spíše kvůli dceři Marii, protože tu s ní chce být samozřejmě co nejdéle. „Když vidím svoji desetiletou dceru, tak si říkám, že by bylo lepší, kdyby mi bylo třicet a měla jsem toho ještě hodně před sebou. Na druhou stranu, padesátka v téhle době? Pokud budu mít štěstí, tak jsem teprve v půlce,“ přiznala Marta.

Svůj narozeninový den zpěvačka stráví s rodinou na chatě, ale jinak prý bude slavit celý duben. „Přijede půlka Německa. Bude to mezinárodní oslava,“ zavtipkovala Jandová. Na otázku, co si vlastně k narozeninám přeje, odpověděla, že je pro ni nejdůležitější zdraví. „Abych byla zdravá, Maruška byla zdravá, Míra, celá rodina a pak už mám takové to světové přání o míru. Aby zlí lidi šli do háje, abychom žili v míru,“ doplnila majitelka krásného hlasu.

Za Frekvenci 1 Martě přejeme krásné narozeniny. Jsme hrdí, že ji můžeme nejen potkávat, ale také poslouchat její show – Co se děje? … s Martou Jandovou, která má prostě grády. Tu si můžete naladit na Frekvenci 1 od pondělí do pátku mezi desátou a jedenáctou hodinou dopolední.

Celebrity - další články

Doporučujeme