Martina Navrátilová utekla z Wimbledonu do Česka. Trhala třešně u Vondráčkové

10. července 2017·Celebrity·Luboš Procházka

Foto archiv H. Vondráčkové a M. Navrátilové

V rodném Česku minulý týden několik dní pobývala legendární tenistka Martina Navrátilová! V rámci svého programu také soukromě navštívila zpěvačku Helenu Vondráčkovou, aby jí popřála k nedávným 70. narozeninám.

„Martina mě navštívila spolu se svojí sestrou a dalšími členy rodiny. My se přátelíme už mnoho let. Já jsem byla dokonce jejími rodiči přijata do tenisového klubu v Řevnicích a tatínek Martiny mne tam kdysi trénoval,“ vysvětluje Helena Vondráčková.

„Celá rodina přijela ke mně na zahradu. Bylo to milé a příjemné. Martina mi pak v jednu chvíli dala záludnou otázku: Jestli nemám igelitový pytlík?! Tak jsem řekla, že samozřejmě mám. Ale nevěděla jsem, na co ho potřebuje. Najednou se ztratila, tak jsem ji šla hledat. A objevila jsem ji na obrovské třešni, na kterou se vyšplhala a trhala si tam moje chrupky. To mne hodně pobavilo. Škoda, že nebyl čas upéct bublaninu,“ dodala zpěvačka.

Po odjezdu Martiny Navrátilové na Wimbledon do Londýna pak Helena Vondráčková oslavila narozeniny na soukromé párty na ranči v Řitce, na kterou dorazilo okolo 180 lidí. Šlo o sousedy, kamarády, kolegy a spolupracovníky.

Celebrity - další články

Doporučujeme