Matthew Perry vydává životní zpověď. Herec měl problémy s alkoholem a drogami

22. října 2022·Celebrity·Redakce

Matthew Perry. (Foto: Profimedia/Shutterstock)

Herec Matthew Perry, kterého si lidé pamatují hlavně z populárního sitcomu Přátelé jako Chandlera, odtajnil svou černou minulost. Přiznal se, že jeho dobrým společníkem byla velice často flaška alkoholu a opioidy. Dokonce lékaři mu jednu dobu nedávali ani velké šance na přežití. Hvězda o tom informovala ve své autobiografii.

Perry vydá 1. listopadu autobiografii s názvem Frineds, Lovers and the Big Terrible Thing, kde fanouškům odtajňuje šťastné, ale i mnohdy temné životní momenty. Se slávou v seriálu Přátelé přišla doba, kdy herec tlak na svou osobu neustál. Tak nějak jsem to zvládal, ale během 10 let jsem se dostal do spousty problémů,” uvádí v publikaci.

Zejména se začal utápět v alkoholu a po ruce měl i nějaké ty opioidy, které mu předepsali lékaři po nehodě na vodním skútru. Sice v roce 1997 nastoupil na odvykací kůru, ale marně. Nemůžete mít 30 let problém s drogami a pak čekat, že ho za 28 dní vyřešíte,” řekl představitel Chandlera. V léčebně byl dohromady patnáckrát.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Velká dohra přišla v roce 2018, kdy mu kvůli závislosti perforovalo tlusté střevo. Když mě přijali, řekli lékaři mé rodině, že mám dvě procenta na přežití.” To mu otevřelo oči, prášky přestal užívat a zachránil si život.

Celebrity - další články

Doporučujeme