Miminko jim změnilo život. Krásná moderátorka Adela Vinczeová popsala, jaké to je, být maminkou

11. března 2023·Celebrity·Redakce

Adela Vinczeová a Viktor Vincze. (Zdroj: Profimedia)

Před nějakou dobou se na moderátorku Adelu Vinczeovou a jejího manžela Viktora usmálo štěstí. Doma mají adoptované miminko a společně se učí žít. Krásná moderátorka ale zjistila, že nemá na nic čas a veškerý čas věnuje malému tvorečkovi. Informaci přinesl web topky.sk.

Miminko má Adela s manželem od konce loňského roku. Několik let se snažili o vlastní, ale osud tomu bohužel chtěl jinak. Adoptované děťátko mají doma na zkoušku a společně se sžívají. Krásná plavovláska je ale v šoku z toho, kolik času taková péče o miminko zabere. „Umím být dost dlouho v pyžamu, protože se nestíhám převléknout. Nepřichází na to ten správný moment, většinou se převleču, až když se jde ven s kočárkem. Mám jedny tepláky, které už jsou nevypratelné. Protože jak jsou na nich všechny ty flíčky od různých příkrmů a dáte je do sušičky, tak se to tam zapeče,“ přiznala moderátorka.

Ta dlouho o miminku nesměla mluvit, vzhledem k tomu, že adopce je stále v procesu. S manželem podepsala smlouvu o mlčenlivosti. Sama ale přiznala, že její život teď nabral úplně jiný směr a najednou má jiné priority a hodnoty. „Může to znít neslušně, že někomu třeba pět týdnů neodepíšu na mail a možná už nikdy neodepíšu. Předtím bych z toho byla vystresovaná, ale teď je mi to jedno. Je zvláštní, že to jeden člověk takto změní,“ svěřila se.

Sympatický pár ale ví, že zatím nemají nic jistého. Miminko jim mohou kdykoliv odebrat, protože slovenské zákony mají delší lhůtu na celý proces. Oba ale doufají, že všechno dobře dopadne a dítě jim zůstane. Oficiálně to ještě není ucelené a zabezpečené, ale je to velmi krásné. Nikdy bych o sobě neřekla, že mě a i Viktora to natolik nadchne a emotivně pohltí,“ usmívá se Adela. I my páru přejeme, aby všechno dobře dopadlo.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme