Minule se stal králem parketu. Bude Dominik Vodička opět atakovat první místo ve StarDance?

16. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Dominik Vodička a Tereza Černochová (Foto: se svolením Česká televize)

Desátou řadu soutěže StarDance vyhráli herečka Veronika Khek Kubařová a tanečník Dominik Vodička. Bude mít takové ambice Dominik i letos? Jeho partnerkou pro jedenáctou řadu bude zpěvačka Tereza Černochová.

Dominik Vodička se svěřil, že do minulého ročníku vstupoval bez jakýchkoliv ambicí. A stejnou metodu volí i letos, StarDance si chce hlavně užít. S Terezou Černochovou se mu to dozajista podaří. Ta se svěřila, že si na Dominika myslela. “V minulé řadě mě naprosto uhranul. Navíc ještě získal Thálii za výkon v Kytici, kterou skládal Ondra Brousek, což je můj kolega z kapely. Strašně jsem si to přála a jsem moc ráda, že to vyšlo,” svěřila se zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Na parket se těší, i když se v ní mísí i pocity strachu a nadšení. “Takový vstup do neznáma s pár šrouby a destičkou v noze. To si, myslím, docela dobře vystihuje. Já sama se těším na tu práci a makačku. Fyzická dřina mi dělá psychicky moc dobře,” přiznala. Z prvního tance má dobrý pocit i tanečník. “Je to zpěvačka, která na pódiu trsá pořád, takže myslím, že to určitě půjde. Dalo se vypozorovat, že tam nějaké zkušenosti s tancem jsou,” hodnotil.

Celebrity - další články

Doporučujeme