Místo bříška polštář?! Fanoušci tvrdí, že těhotenství Meghan Markle je falešné!

25. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram britské královské rodiny

Přestože má vévodkyně ze Sussexu jistě mnoho fanoušků, roste na internetu v poslední době základna těch, kdo ji vůbec nemusí. Odpůrci Meghan Markle (37) jsou navíc přesvědčeni, že se bývalá americká herečka do britské královské rodiny neprovdala tak úplně z čisté lásky. A nyní přišlo dokonce velmi závažné obvinění. Celé její těhotenství je prý falešné! Jedná se údajně jen o hru, při které si bere na paškál světová média. 

Když se Meghan Markle měla přivdat do britské královské rodiny, zdálo se, že ji celý svět naprosto miluje. Pár měsíců od svatby však na povrch vyplouvají první zprávy o tom, jak si jako vévodkyně vlastně vede – a některé nejsou vůbec pozitivní. Zdroje z paláce hovořily o tom, že kvůli jejím nesmyslným požadavkům a hrubému chování mají dokonce odcházet zaměstnanci.

A nejlepší zřejmě nejsou ani vztahy uvnitř rodiny. Ačkoli spolu princové Harry a William v posledních letech vycházeli velmi dobře, a to dokonce i s Williamovou manželkou Kate (37), po příchodu Meghan se situace trochu proměnila. Rozpory mezi Kate s Williamem a Meghan měly dokonce vést k tomu, že oba královské páry nebudou nadále žít ve své blízkosti.

Na sociálních sítích se množí názory, že Meghan údajně Harryho nikdy nemilovala a šlo jí celou dobu jen o titul a pozornost. Nikdy se údajně nemínila zcela podřídit pravidlům královské rodiny, protože ji ani nikdy zcela nerespektovala.

Někteří fanoušci královské rodiny jí proto dali nelichotivou přezdívku Nutmeg a upozorňují na fakt, že její dítě se má narodit kolem termínu brexitu. Kvůli tomu dokonce vznikl termín Megxit.

Teď však přišlo další drsné obvinění. Podle mnohých odpůrců současné vévodkyně je celé její těhotenství “stejně falešné, jako ona sama”. Dokazují to prý fotky, na kterých je její bříško nepřirozeně splácnuté, a nebo fakt, že Meghan nenosí punčochy, i když je v Anglii zima – prý aby gumička nesplácla polštář. A kritika se snesla i na Meghanin zvyk držet si břicho oběma rukama. Mnozí to považují za nepřirozené gesto, které má k bříšku jen poutat pozornost a ujistit se, že nespadne. Podle fanoušků jsou však podobné teorie naprosto šílené.

View this post on Instagram

What do you think? BOY ?or GIRL? ? let me know in the comments ??@meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Celebrity - další články

Doporučujeme