Meghan a Kate ve válce? Manželka Harryho se nevybíravě obula do princezny Charlotte

21. ledna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Instagram / kensingtonroyal

V britské královské rodině to opět vře. Centrem pozornosti se opět stala manželka vévody Harryho, bývalá americká herečka Meghan. Co se stalo tentokrát?

Vody prý rozvířila hádka mezi Kate, manželkou prince Williama, a vévodkyní Meghan. Někdejší převážně seriálová herečka měla totiž tříleté princezně Charlotte netaktně říct, že si vybrala špatné šaty.

Způsob, jakým se těhotná Meghan o šatech malé princezny vyjádřila, rozplakal její maminku Kate, která posléze přestala s Meghan mluvit. Podle zdroje, který se s informacemi z královské rodiny podělil s deníkem The Sun, se nyní manželka prince Harryho cítí odtržená od rodiny.

Meghan navíc také velmi trápí skutečnost, že se nemůže k podobným situacím vůbec vyjadřovat. Jako nová členka královské rodiny si také musela zrušit účty na sociálních sítích, které hojně používala. “Naštvalo ji to? Samozřejmě, že naštvalo. Od té doby si zrušila Instagram. Má falešný účet, aby mohla sledovat svoje kamarády. Cítí se velmi izolovaná a osamocená,” popsal situaci v rodině deníku jejich zdroj.

Celebrity - další články

Doporučujeme