Móda na Českých lvech. Slušelo to Issové i Bokové, Kameníková málem neuhlídala ňadra

5. března 2023·Celebrity·Redakce

Móda na Českém lvu (Zdroj: Profimedia)

Letos slavil Český lev kulatiny, prestižní filmové ceny se předávaly už po třictáté. A to byla samozřejmě pro celebrity ukázat se ve společnosti. Mnoho z nich vyvedli své drahé polovičky. Jak to slušelo Vojtovi Dykovi s Tatianou, Anně Kameníkové nebo těhotné Jenofévě Bokové? Informaci přinesl Idnes.cz.

Tatiana a Vojta Dykovi

Kam manželé dorazí, tam jsou středem pozornosti. A nejinak tomu bylo v i Rudolfinu, kam dvojice s úsměvem přišla. Své outfity sladili do zlaté barvy. Tatiana navíc překvapila blond barvou vlasů. Tak trochu připomínala hvězdu zlaté éry Hollywoodu.

Anna Kameníková

Anna Kameníková má rozhodně velkou odvahu a nebojí se jít často na dřeň. Jestliže byste u ní čekali nějaký tradiční model v podobě velké večerní, spletli jste se. Anna si na sebe vzala pánské sako, pod kterým ale nic neměla. Měla tak, co dělat, aby uhlídala své přednosti.

Jenovéfa Boková

Herečka před časem oznámila těhotenství a nutno dodat, že jí neskutečně sluší. I když to vypadá, že porod je na spadnutí, kráska slavnostní událost nevynechala. V tmavě modré róbě od české značky LEEDA vypadala jako éterická kráska.

Eva Decastelo a Tomáš Třeštík

O vztahu této dvojice se spekulovalo už nějakou dobu, oni se navzájem ukazovali na svých sociálních sítích, ale do společnosti takto vyrazili poprvé. Eva na sobě měla nádherný zelený top s prodlouženými rukávy a černé široké kalhoty. K tomu i vhodně zvolený účes, celé to připomínalo Asii, což moderátorce moc sluší.

Martha Issová

Herečka málokdy udělá krok vedle a dokázala to opět v sobotu v Rudolfinu. Na sobě měla jemně růžovou róbu s květy na špagetových ramínkách a vypadala skutečně kouzelně. Jednoduché, elegantní, včetně doplňků, ale všechno na výbornou.

Podívejte se na zajímavé modely

Celebrity - další články

Doporučujeme