Módní ikona Kate. Od rozverné studentky až po hvězdu každé společenské události

27. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton je módní ikona, kterou si zamilovala nejen Velká Británie, ale i celý svět. Všichni obdivují její dokonalý vkus a touží být jako ona. I Kate si na svoje triky ale musela přijít. Informaci uvedla CNN.

Kate Middleton oslavila 9. ledna čtyřicáté narozeniny. Od své svatby s princem Williamem v roce 2011 jen málokdy zaváhala v nepsané povinnosti vypadat v očích veřejnosti vždy upraveně a dokonale oblečená. Její osobitý styl se nejvíce projevuje ve výběru šatů pro konkrétní příležitost.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Stačí si jen připomenout dokonalé zlaté šaty od návrhářky Jenny Packham, které na sobě měla v loňském roce na premiéře filmu o Jamesi Bondovi. Veřejnosti se líbily i její svatební šaty od módního domu Alexander McQueen s tak precizními detaily, že při jejich šití musely podle britského Vogue švadleny každé tři hodiny měnit jehly.

Kate měla ale svůj šatník dobře vybavený výraznými modely ještě před svatbou s následníkem britského trůnu. Během studií sice nosila uvolněné modely, ale jasně ukazovala, že styl jí není cizí. Nyní se samozřejmě musí držet předepsané etikety, kterou jí nařizuje britská královská rodina. I  tak ale vždycky vypadá perfektně.

Celebrity - další články

Doporučujeme