Může za tragédii někdo jiný? Smrt seriálového Chandlera řeší oddělení vražd

2. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Matthew Perry (Zdroj: Profimedia)

Smrt herce Matthewa Perryho (†54) řeší oddělení vražd v Los Angeles. Podle policejního prohlášení se sice nemluví o tom, že by za tragédií měl stát někdo jiný, ale je to prý zcela běžný postup.

Co se osudný den, v sobotu 28. října stalo a co stálo za příčinou úmrtí herce Matthewa Perryho (†54) se stále neví. Byla nahlášena pitva, která by měla všechno vyjasnit. Zatím se mluví o tom, že se představitel Chandlera ze seriálu Přátelé měl utopit po zástavě srdce ve své vířivce.

Koroner i tak musí počkat na výsledky toxikologického rozboru. Rozbor krve ale bude známý až za několik týdnů, počítá se s tím, že analýza potrvá minimálně měsíc a půl. Do té doby na případu bude pracovat losangeleské oddělení vražd. Podle policejního prohlášení je toto běžný postup v ostře sledovaných případech známých osobností.

Oddělení má totiž k dispozici nejlepší možné nástroje a postupy, které ozřejmí, co se opravdu stalo. Stejný postup byl i v roce 2009, když zemřel zpěvák Michaela Jacksona (†50). Pitva ukázala, že se předávkoval sedativy a za spoluvinu si jeho lékař Conrad Murray odseděl dva roky.

Matthew byl nalezen v sobotu ve svém domě v Los Angles. Podle dostupných informací se utopil ve vířivce. Hvězda filmů Můj soused zabiják, Jen blázni spěchají nebo Tři do tanga celý život bojoval se závislostmi na alkoholu, drogách a lécích. Na místě tragédie se ale prý nenašli žádné drogy a v jeho smrti by neměl hrát roli někdo jiný. I tak byla ale nařízena pitva.

Celebrity - další články

Doporučujeme