Na sociální sítě už nemá čas, ale poslední fotka se jí povedla. Dáda Patrasová na ní vypadá o třicet let mladší

31. března 2022·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová (Foto: ČTK)

Když Felix Slováček randil s malířkou Lucií Gelemovou, byla Dáda Patrasová hodně aktivní na instagramu. Přidávala fotky v plavkách, ale i selfíčka s šílenými filtry. A co dělá slavná herečka a zpěvačka na sociálních sítích teď?

Poté, co se Dáda vrátila zpátky k Felixovi, respektive on k ní, její aktivita na instagramu hodně povadla. Fotka jednou za měsíc je u ní teď běžnou praktikou. Zřejmě si hvězda dětských srdcí užívá opětovnou přítomnost manžela. A opravdu jí to svědčí.

Na fotce, kterou naposledy přidala, totiž vypadá fenomenálně. Minimálně o třicet let mladší. „Dlouho jsem vás všechny nepozdravila, tak krásnou neděli,” napsala k fotce. Sice na ní opět použila několik filtrů, protože má pleť téměř bez vrásek. Nebo je také možné, že použila nějakou starší fotku.

View this post on Instagram

A post shared by Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni)

Těžko říct, jak to bylo a její fanoušci jí navíc ani její nejnovější počin nemohou pochválit. Dáda totiž vypnula pod fotkou diskuzi. A nejen její tvář bere dech. Herečka se pochlubila i dekoltem, který se nikdy nebála ukázat. Zkrátka, její poslední fotka se jí velmi povedla, klobouk dolů.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme