Nečekaný pád a zrušené představení. Petr Rychlý spadl během zkoušky z jeviště

31. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Petr Rychlý (Zdroj: Profimedia)

Nepříjemný zážitek má za sebou herec Petr Rychlý. Ten během zkoušky divadelní hry spadl v Českém Krumlově z jeviště. Přijela pro něj záchranka a Čestmír z Ordinace v růžové zahradě 2 má nyní sešitou nohu a musel zrušit nadcházející představení. Divákům se omluvil na svém facebooku.

Skoro by se chtělo říct, že seriál Ordinace v růžové zahradě 2 má poslední dny štěstí na zranění svých herců. Před týdnem z nemocničního lůžka zdravil představitel primáře Máry Robert Jašków. A nyní se do lékařské péče dostal i Čestmír Mázl alias Petr Rychlý.

Ten si během zkoušky divadelního představení v Českém Krumlově poranil nohu a musel zrušit své představení ve hře Ženy Jindřicha VIII., kde hraje dvojroli. Herec spadl z jeviště a jak sám přiznal, do nemocnice musel jet záchrankou. „Přivodil jsem si zranění nohy, velkou tržnou ránu, děkuji doktorům z Českých Budějovic a záchrance z Českého Krumlova za skvělé zacházení. Noha je sešitá, nemám nic zlomeného, mám tam patnáct štychů. Nedovoluje mi to roli odehrát,“ svěřil se.

Poděkoval tak kolegovi Tomáši Drápalovi, který za něj okamžitě byl schopný zaskočit. Rychlý také vyzval lidi, kteří se na představení chystají, aby svou cestu nerušili. „Vyplatí se to. Komedie se hrát bude,“ prozradil. Snad se dá brzy do pořádku, aby se zase mohl vrátit na jeviště i před kameru.

Celebrity - další články

Doporučujeme