Nehoda jí zkomplikovala život, ona se dokázala znovu nadechnout. Dara Rolins slaví 50. narozeniny

7. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Dara Rolins. (Zdroj: Profimedia)

Říká se jí slovenská Jennifer Lopez. Dara Rolins neměla sice vždy na růžích ustláno, ale poslední roky se jí neskutečně daří. A vypadá to, že našla i svého vysněného muže. Zamilovala se do Pavla Nedvěda, který jí bezesporu připraví i nějaký krásný dárek k jejím dnešním padesátým narozeninám. Informaci uvedly weby Extra.cz a Proženy.cz.

Dara Rolins se narodila 7. prosince 1972 v Bratislavě jako Darina Gambošová, v dospělosti si jméno změnila na Daru Rolins. V showbyznysy se začala objevovat ve čtyřech letech, v osmi si střihla filmovou roli a zpívala ve sboru, ze kterého ale později odešla, protože nezapadala do kolektivu. Díky tomu ale začala chodit na soukromé pěvecké lekce.

V devíti letech natočila svou debutovou desku, které se prodalo 250 tisíc kusů. Možná to byl důvod, proč si mladé zpěvačky všimnul Mistr Karel Gott a nazpíval s ní úspěšný duet Zvonky štěstí. Její popularita rostla a až do šestnácti let byla ve stáji Ladislava Štaidla. Dnes se věnuje především taneční a popové hudbě, mezi  její největší hity patří třeba Čo o mne vieš, Nebe Peklo Raj nebo Všetko Alebo Nič. Na televizních obrazovkách se objevila jako porotkyně Československé SuperStar či v Hlasu Československa.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Velký rozruch vzbudila v roce 2010, kdy při dopravní nehodě srazila motocyklistu, který vážným zraněním podlehl. Byla souzena za usmrcení z nedbalosti a nepravomocně odsouzena ke 26 měsícům podmíněného trestu s tříletou zkušební lhůtou. Zpěvačka se ihned odvolala a díky amnestii Václava Klause byla 1. ledna 2013 omilostěna.

Těžký pro ni byl i rok 2016. Zemřel jí milovaný otec a média propírala i fakt, že kvůli zácpě nestihla jeho pohřeb. Ve stejný rok zemřela na rakovinu její manažerka a nejlepší kamarádka Evička Skállová. Byly si velmi blízké, trávily spolu dovolenou, jejich dcery byly vrstevnice.

V roce 2008se jí a zpěváku Matěji Homolovi z kapely Wohnout narodila dcera Laura, která je pro Daru středobodem vesmíru. Dvojice se ale po čtyřech letech rozešla, štěstí nenašla ani v sedm let dlouho trvajícím vztahu se slovenským rapperem Rytmusem. Až nyní to vypadá, že konečně našla toho pravého. Je jím bývalý fotbalista Pavel Nedvěd. „Pavel mi do života vnesl lásku v širším rozměru. Tu, která mi v mém srdci chyběla. Navíc klid. Pohodu. Ten pocit, že vedle vás stojí opravdový muž. Úspěšný, sebevědomý, respektovaný. Takový, o kterého se dá opřít. Což pro mě znamená možnost přibrzdit. Neřešit, nešílet, nebýt nonstop ve střehu,“ svěřila se Dara v rozhovoru pro Deník.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Vedle úspěchů v hudební branži se Daře daří i na sociálních sítích. Na instagramu jí sleduje 693 tisíc lidí. Miluje zdravý životní styl a v padesáti vypadá fenomenálně. Byla jednou z prvních českých a slovenských celebrit, které začaly vydávat svoje vlastní diáře. První vyšel v roce 2017 a kromě plánování se zde můžete dozvědět i spoustu zajímavých tipů od Dary, její triky a filosofii, včetně oblíbených receptů.

Celebrity - další články

Doporučujeme