Nejhorší noční můra každé mámy! Ornelle Koktové se ztratil malý Sven

17. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ornella Koktová (Zdroj: Profimedia)

Ornella Koktová ví, že s třemi dětmi je život sice krásný, ale občas docela náročný. Navíc, když děti neposedí a pořád něco potřebují a chtějí. Nyní se na instagramu svěřila, jaký děsivý zážitek se jí stal s malým Svenem.

Neděle u Koktových byla pořádně dramatická. Všechno to přitom začalo velmi nevinně. Nejstarší Quentin jel na výlet a Ornella s Josefem a se dvěma mladšími dětmi zamířili do restaurace. Dvouletého Svena a roční Lilianne nazvala máma „baby výpravou“.

Jenže se dvěma dětmi je pořádně práce, zvláště když akční Sven neposedí a Lili pořád něco chce. „Během jedné chvilky Sven fuč,“ svěřila se Ornella  s nepříjemným zážitkem. „V jedné vteřině si šel pro pití, pak si hrál s holčičkou a kamínky,… Lili řev, že chce taky pití… a najednou… Ten pocit nepřeju nikomu z vás… Nepopsatelný strach a panika… nakonec vše dobře dopadlo,“ popsala.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Ornella Koktova🇨🇿🌳🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (@ornellakoktova)

Jejího dvouleťáka odchytla dvojice popelářů, kteří ho odchytli, když vyrazil z restaurace ve Slovanském domě směr centrum. „Já po chvilce totálního strachu volala na policii, kde už mi naštěstí hlásili, že je s jednou z hlídek. Moc ještě jednou všem děkujiiiii za pomoc! A to včetně super týmu v restauraci Crystal Gardens, kteří nám hned pomohli,“ děkovala Ornella. Na tenhle zážitek jen tak nezapomene.

Celebrity - další články

Doporučujeme