Někdejší živý Ken je k nepoznání. Roddy Alves se chlubí obrovskými silikony

15. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / rodrigoalvesuk

Rodrigo Alves býval ve světě známý jako živý Ken. Od té doby se ale řada věcí změnila a televizní hvězdička si uvědomila, že je ve skutečnosti transgender. Dnes si nechává říkat Roddy a úspěšně započala změnu pohlaví. 

Roddy Alves žije jako žena teprve pár měsíců, už teď si to ale nemůže vynachválit. “36 let jsem žila jako housenka. Teď je ze mě konečně motýl a jsem připravená se rozlétnout,” napsala v lednu na svůj profil na Instagramu krátce poté, co veřejně oznámila, že je transgender.

Krátce poté ovšem přišla pandemie nového typu koronaviru a Roddy tak nejen že musela odložit řadu vytoužených zákroků, ale nemohla se ani těšit přítomnosti a podpory svých blízkých.

Náročná doba se nyní chýlí ke konci a televizní hvězda se mohla zase naplno vrhnout do všeho, co jí chybělo. Z Londýna vyrazila za rodinou do Sao Paula a na veřejnosti tak ukázala své nové obrovské silikony.

“Být ženou je v mé duši, je to esence mého mozku. Nemám ještě ženské jméno ani ženské orgány, ale necítím se o nic méně ženou, než kterákoli cisžena. Má přání a mé pocity jako člověka by měly být respektovány,” napsala Alves na sociální sítě před pár dny.

“36 let jsem žila skvělý život, často to ale byla lež, kterou jsem sama vytvořila. Vybudovala jsem si svět, kde všechno muselo být perfektní a nablýskané. Pak jsem si ale uvědomila, že stárnu a že je to všechno falešné, a že musím přiznat světu pravdu. Tak jsem odhodila masku a tady jsem,” popsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme