Nemocná Shannen Doherty se zbavuje majetku. Chce ušetřit práci a stesk svým příbuzným

9. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

Herečka Shannen Doherty bojuje s rakovinou ve čtvrtém stádiu. A bojuje jako lvice, i když sama se zřejmě připravuje na nejhorší. Rodině chce ulehčit práci a rozprodat tak svůj majetek.

Představitelka Brendy z Beverly Hills 90210 Shannen Doherty se pere  rakovinou ve čtvrtém stádiu. Je to v takovém stádiu, že už se nedá léčit a dříve či později ji připraví o život. Ve svém podcastu  Let’s Be Clear přiznala, že se pustila do vyklízení a přebírání svých věcí. Uvědomila si totiž, že hmotné statky budou po její smrti pro její příbuzné spíše bolestivou vzpomínkou.

Herečka si uvědomuje, že rakovina je ve fázi, kdy už se s ní nedá nic moc dělat. Rakovina se rozšířila i do kostí a Shannen si je vědoma toho, že by po sobě měla zanechat minimum věcí. Nechce totiž, aby trpěla hlavně její maminka. Bude to pro ni i tak těžké, takže chci, aby všechno ostatní pro ni bylo mnohem jednodušší,“ nechala se slyšet.

Shannen není příjemné, že by měla její truchlící maminka řešit nábytek a věci, které by po ní zůstaly. Proto se rozhodla je prodat. Vydělané peníze by ráda použila na cestování právě s maminkou a finanční zabezpečení svých blízkých. To ale neznamená, že se vzdává. V lednu se svým fanouškům svěřila, že podstoupila novou léčbu, která má zatím dobré výsledky.

Celebrity - další články

Doporučujeme