Nepřehlédnutelná Ewa Farna! Zpěvačka předvedla na pódiu neskutečný výstřih a rozparek

15. března 2023·Celebrity·Redakce

Ewa Farna (Zdroj: Profimedia)

Před rokem se Ewě Farne narodila dcera Ella. Zpěvačka se ale poměrně brzy vrhla do pracovních povinností. Nyní třeba zazpívala na plese, kde to Ewě neskutečně slušelo. Informaci přinesl Blesk.cz.

Na akci v Obecním domě zvolila česko-polská zpěvačka Ewa Farna krémovou róbu s nadýchanými rukávy, výstřihem a pořádným rozparkem. A díky tomu byla naprosto nepřehlédnutelná. Šaty byly z průhledné látky, výstřih byl stříbrně lemovaný a sukně měla vlečku, ale především vysoký rozparek. Ten usměvavé zpěvačce sahal až vysoko na stehno. Celý model byl posetý kamínky a Ewa tak zářila na všechny strany.

Zpěvačka si celý večer velmi užívala. Usmívala se na všechny strany a šaty s ní jen vlály. Nebylo to ale poprvé, co Ewa tento model vynesla. Ve stejných šatech se objevila na vystoupení už v roce 2019. Zpěvačka si na ples nyní odskočila od rodiny. Tu sice miluje celým svým srdcem, ale na práci také nezapomíná.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Před rokem se jí narodila dcera Ella, která přibyla k mladšímu Arturovi, kterému budou v červnu čtyři roky. Obě děti má s muzikantem Martinem Chobotem, kterému je synek neskutečně podobný. Martin dříve hrál s Ewou v kapele, ale nyní se vydal na úspěšnou sólovou dráhu.

Celebrity - další články

Doporučujeme