Neskutečná proměna. Herec Mark Wahlberg musel za tři týdny přibrat skoro 14 kilo

6. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Mark Wahlberg (Zdroj: Shutterstock)

Pro roli všechno. To je heslo herce Marka Wahlberga, který pro nejnovější film musel přibrat několik kilo. Herec svou proměnu ukázal na Instagramu. Z vyrýsovaného krasavce je otylí tatík.

Proměna, se kterou se nyní pochlubil herec Mark Wahlberg na sociálních sítí je neskutečná. Za tři týdny přibral skoro 14 kilo a z vyrýsovaného krasavce je cvalík. “Z jedné strany, která byla před třemi týdny, do formy, kterou mám teď. Děkuji šéfkuchaři Lawrencovi za jeho vaření,” napsal herec k neskutečné proměně. Na jedné straně je to drsňák plný svalů a na druhé rozvalený koblížek na posteli, aby více vynikla jeho nabraná kila.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Herec o přípravách na novou roli nedávno mluvil v show Jimmyho Kimmela. Uvedl, že chtěl sníst všechno, co si kdysi odpíral, protože podle upraveného jídelníčku jede už několik let. “Chci jít už dlouho do pekárny, dát si palačinky a jíst všechno, co mi přijde pod ruku,” přiznal herec své touhy. “Každý den budu jíst kuřecí nugety, křidýlka a zapiju to šesti plechovkami piva,” smál se.

O tom, jak moc přísný režim má, přiznal v roce 2018. Vstává už ve 2:30, následuje modlení, snídaně a od 3:40 do 5:15 má první trénink. Režim přesně určoval, kdy si dává sprchu, věnuje se rodině nebo svačí. Spát chodí už v půl osmé večer. Jakmile dotočí film Father Stu  do svého původního režimu zase naskočí. Všechna kila totiž musí zhubnout pro další hlavní roli ve snímku The Six Billion Dollar Man. Že extrémní výkyvy váhy nejsou nejzdravější zřejmě herec ví, ale asi se tím moc neřídí.

Celebrity - další články

Doporučujeme