Nikol Štíbrová se na síti pochlubila hudebně talentovaným synem. Skoro jako Štaidl, psali fanoušci

2. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Nikol Štíbrová a syn Mates (Fotoj: Instagram stibrovicnikolka)

Herečka Nikol Štíbrová (34) se na sociální síti fanouškům pochlubila hudebně nadaným synem. Syn Mates to parádně rozjel na bicí soupravě a to mu jsou teprve tři roky. Mnoho fanoušků ho pak přirovnávalo k Arturu Štaidlovi a to ne jen kvůli talentu, ale hlavně díky podobě. Posuďte sami!

“Na tříletýho samouka asi dobrý,” napsala na Instagram Nikol Štíbrová. Malý Mates sedí za bicí soupravou a ve svižném tempu do ní bouchá. “Drží ty paličky dobře, nevíte někdo?” dodala s humorem herečka. Následovalo mnoho vtipných odpovědí. “Tak jako on mi od malička připadá, že ho máš se Štaidlem, takže hudební talent po tatínkovi tam být musí,” napsal jedem z fanoušků na Instagram.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Na tříletýho samouka asi dobrý? drží ty paličky aspoň dobře, nevíte někdo? A slevovej kódík na ibáček nemáte někdo?

Příspěvek sdílený n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka),

Našli se i další, kteří v něm viděli syna Ivety Bartošové a Ladislava Štaidla. “Že jo, celý Artur,” přidala se. “Já už jsem začínala pochybovat, že to jiný nevidí,” pokračovali fanoušci v popichování herečky.

Herečka momentálně se svým přítelem Petrem staví domeček. Z toho důvodu by měla myslet i na nějakou zvukotěsnou místnost, protože pokud tato záliba malého Matese nepřejde, tak se mají spolu ještě na co těšit. Bicí jsou krásný nástroj, ale poněkud dost hlučný a špunty do uší v některých případech nestačí.

Foto: Instagram stibrovicnikolka

Celebrity - další články

Doporučujeme