Novodobý Menšík má doma opravdovou krásku. Štěpán Kozub prozradil, jak se seznámil se svou ženou

8. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Herec a režisér Štěpán Kozub. (Foto: Frekvence 1)

V posledních měsících se skloňuje jediné jméno: Štěpán Kozub. O talentovaném herci, komikovi, režisérovi a uměleckém šéfovi Divadla Mír, který je součástí improvizační show Tři tygři, se mluví čím dál častěji. V talk show 7 pádů Honzy Dědka nyní promluvil i o své manželce.

Štěpán Kozub svou manželku Barboru potkal už na konzervatoři. Jejich společné začátky provázalo několik bizarních a komických situacích, což nás u herce ze Tří tygrů vůbec nepřekvapuje. “V patnácti letech jsem měl asi 115 kilo, nosil jsem pestré barvy. Tehdy frčel hip hop, zhlížel jsem se v gangsterech a nosil jsem dvě zlaté náušnice,“ zavzpomínal Kozub v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Tušil, že takhle svou vyvolenou neoslní, a tak se během vánočních svátků rozhodl, že s obezitou zatočí.

View this post on Instagram

A post shared by Štěpán Kozub (@stepankozub_official)

Nakonec se mu to díky silné vůli a dobré motivaci podařilo a se smíchem tvrdí, že se dali dohromady ve chvíli, kdy měl zhruba 70 kilo. Z krásné Barbory byl na konzervatoři úplně mimo, ale moc nadějí si nedával. “Byla baletka a byla vždycky krásná. Říkal jsem si, že nemám šanci. A myslel jsem si, že je lesba,” překvapil opět sympatický herec.

Nosila obrovské kanady, roztrhané silonky, buřinku, měla krátké vlasy, nosila černé rtěnky a byla taková temná a mě to hrozně přitahovalo. Vyzvídal jsem od kamarádek, jak to má s orientací,“ přiznal Kozub. Nakonec to ale všechno dobře dopadlo. Všechno se vyjasnilo, přeskočila jiskra a školní láska přerostla v manželství. Před rokem a půl se jim narodila dcera Anežka a herec má tak doma dva poklady.

Celebrity - další články

Doporučujeme