Odporné komentáře neberou konce. Do Emmy Čaputové se pustili hateři. Co jim zase vadí?

31. května 2022·Celebrity·Redakce

Emma Čaputová (Zdroj: Profimedia)

Je krásná, zajímavá a úspěšná. Emma Čaputová má slušně nakročeno k modelingové kariéře. Jenže mladá dívka to rozhodně nemá jednoduché. Hejtři na ní často nenechají nit suchou a pouští se do ní jen proto, že je dcerou slovenské prezidentky. Informaci uvedl Blesk.cz.

Každý má své příznivce a zároveň odpůrce. To ví i slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Nenávist začíná pociťovat i její dcera Emma, budoucí modelingová hvězda. Už dříve Emma schytávala kritiku za svoje výrazné mateřské znaménko na tváři. Někdo dokonce tvrdil, že kdyby nebyla dcerou prezidentky, modelingové příležitosti by vůbec nedostávala. Od včerejška víme, že máme na Slovensku novou topmodelku,” podotkl například před časem ironicky poslanec Tomáš Taraba, když sdílej její fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Emma (@emma_caputova)

Taraba ale brzy pocítil, že přestřelil, což mu dalo najevo hodně lidí. Strefovat se do mladé dívky totiž opravdu nemusel a je vlastně úplně jedno, čí to je a není dcera. Dívka ale nenávistné komentáře musí číst i nadále. Skoro se dá říct, že útoky se stupňují a do slušného jednání mají hodně daleko. Do Emmy se nyní opírají kvůli jejímu znaménku. “Bohužel, je to pravda. Slovensko má první případ nakažení opičími neštovicemi,” napsal někdo k její fotce.

Tenhle útok byl opravdu nechutný a neprosto zbytečný. Znaménko totiž není něco, co by si Emma na tvář dokreslila schválně. Naopak, narodila se s ním a třeba jí nějakou dobu trvalo, než se s tak výraznou věcí na tváři ztotožnila. Nikdo není dokonalý a každý máme něco, od čeho se od ostatních odlišujeme. A to je dobře.

Emma nyní ale nemusí mít pocit, že bojuje s větrnými mlýny, protože se za ní hodně lidí postavilo.Je úplně nepodstatné, zda jsem volička naší prezidentky, nebo ne, tady jde o lidský rozměr. Vy, co jste tento obrázek vytvořili, a vy, co ho sdílíte, jen ukazujete svou pravou tvář. Protože je to opravdu průkaz absolutního lidského dna,” opřela se do haterů Čaputové hudebnice a bývalá účastnice slovenské SuperStar Barbora Balúchová. Někdy by bylo opravdu dobré, kdyby se lidé, co píšou komentáře na sociální sítě, podívali do zrcadla nebo si zametli před vlastním prahem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme