Orlando Bloom prožil noční můru. Na tenhle zážitek jen tak nezapomene

16. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Orlando Bloom (Foto Shutterstock)

Orlando Bloom je známý dobrodruh a jen tak něčeho se nelekne. Dokonce ani pověstného žraloka bílého, který pod ním kroužil, zatímco on na něj koukal ze svého paddleboardu. Úžasné záběry seshora pořídil jeho kamarád a Orlando je zveřejnil na svém instagramu. Spoustě lidem by v takové situaci tuhla krev v žilách.

Při vyjížďce na paddleboardu na pobřeží Malibu zažil hollywoodský herec a milovník českého Berounska Orlando Bloom něco, co by se dalo považovat za vyplnění noční můry. Nikdo nechce být bezprostředně na moři ve chvíli, kdy kolem krouží obávaný žralok bílý.

Orlando Bloom má však očividně pro strach uděláno a na žraloka proplouvajícího pod ním se ještě naklonil, aby na něj lépe viděl. Byl to jistě dech beroucí zážitek a všichni jsme rádi, že šlo pouze o “klidného jedince,” jak ho označil fotograf Gauny, jehož specializací jsou právě žraloci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Orlando Bloom (@orlandobloom)

“Úžasný den, chlape! Měl jsi výhled na mladého bílého žraloka. Jsem za tebe rád, něco takového nikdy nezapomeneš. Velmi klidný jedinec si jen tak chilloval v Malibu,” komentoval umělec. Herec se v komentářích dočkal od fanoušků velikého uznání. Když si to ale vezmete kolem a kolem, takový ostřílený pirát Will Turner už měl tu čest setkat se na moři s většími netvory. Po boji s Krakenem ho nějaký mladý žralok nemohl jen tak rozházet.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme