Oslavenkyně Dagmar Havlová neměla v plánu narozeniny slavit. Pak dostala dárek, který nečekala.

24. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Dagmar Havlová (Zdroj: ČTK)

Herečka Dagmar Havlová oslavila 22. března 69. narozeniny. Ona sama žádné velké oslavy neplánovala, ale opak byl pravdou. S kamarádkami vyrazila na oběd a na představení nové módní kolekce. Informaci uvedl deník Blesk.

Někdejší první dáma Dagmar Havlová dostávala do rána gratulace, ale sama neměla v plánu narozeniny slavit. Nechtělo se jí ani na dámskou jízdu, ale nakonec se nechala přemluvit. S kamarádkami tak vyrazila do staré čistírny odpadních vod na Praze 6, kde dýchánek probíhal.

Do haly nejprve vběhly její dva psí miláčkové. Boxerka Grace a buldočka Charlie, poté přišla sama Havlová. Tu čekalo překvapení hned u vstupu. Dostala totiž nádhernou kytici a narozeninový dort. „Jsem ráda, že jsem se nechala přemluvit, abych přišla. Opravdu jsem neměla v plánu slavit, ale tohle překvapení mi udělalo velkou radost a nabilo mě energií. Jsou tady samé ženy, a to je vždy inspirativní a milé,“ svěřila se.

„Potěšilo mě to a ještě bych chtěla poděkovat všem lidem, co mi dnes popřáli,“ dodala s úsměvem bývalá první dáma. Navíc si mohla udělat radost novými kousky oblečení. Pořídila si džínový komplet a další kousky v modré barvě, kterou má velmi ráda.

Celebrity - další články

Doporučujeme