Pan Božský se vyjádřil ke sporu hvězd Sexu ve městě. Přál bych si, aby se to nestalo, bylo to nepříjemné

9. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Sex ve městě (Zdroj: Shutterstock)

Mezi herečkami Sarah Jessicou Parker a Kim Cattrall nepanují moc dobré vztahy. I to je důvod, proč se druhá jmenovaná nezúčastní pokračování seriálu Sex ve městě. Nyní o vztazích pro britský deník The Guardian promluvil i „pan božský“ Chris Noth.

Pokračování legendárního seriálu Sexu ve městě se muselo obejít bez Kim Cattrall, kterou si diváci milovali jako náruživou úspěšnou podnikatelku Samanthu. Zato nechybí Parker jako Carrie, Kristin Davis jako Charlotte, Cynthia Nixon jako Miranda, ani „pan božský“ Chris Noth.

Ten v rozhovoru pro britský magazín The Guardian promluvil mimo jiné i o vztazích mezi Sarah Jessicou Parker a Kim Cattrall. „Řeknu vám, že opravdu neznám myšlenkové pochody a emoce Kim Cattrall. Co vím, je, že mám velmi blízko k Sarah Jessice a to, jak ji (Cattrall) vykresluje, se skutečnosti ani nepřibližuje,“ zastal se kolegyně.

Měl jsem ji (Cattrall) rád, myslím, že v tom seriálu byla fantastická, ale lidé jdou z různých důvodů dál. Nevím, jaké byly ty její. Jen bych si přál, aby se celá ta věc nestala, protože to bylo smutné a nepříjemné,“ uvedl herec bez dalšího upřesnění, jisté ale je, že spory zřejmě hodně ovlivnily atmosféru na natáčení.

Spory obou hereček trvají už dlouho a znovu se probíraly poté, co Kim zemřel bratr a představitelka Carrie jí kondolovala. „Nepotřebujeme v tomto tragickém období tvou lásku nebo podporu. Řeknu to na rovinu (pokud jsem tak už neučinila). Ty nejsi má rodina, nejsi moje přítelkyně. Takže ti znovu píšu, abys přestala využívat naši tragédii ve snaze obnovit své lepší já,“ odpálkovala ji drsně na sociálních sítích.

Celebrity - další články

Doporučujeme