Pandemie mu přinesla kila navíc. Představitel Otíka z Ulice maká na své postavě

27. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Filip Rajmont (Zdroj: ČTK)

Herec Filip Rajmont se po několikaměsíční pauze vrací zpátky do práce. A velmi se těší, především na natáčení nekonečného seriálu Ulice. Představitel Otíka Puklického měl kvůli zranění a pandemii ve svém životě nečekané volno.

Filip Rajmont se do práce velmi těší a je rád, že se opět vrací před kameru. Práci mu překazilo nejprve zranění, pak pandemie. “Vyhodil jsem si koleno, kdy jsem nesmyslně tančil na ulici. To trvalo asi tři čtvrtě roku, než se to spravilo, a pak začala covidová katastrofa,” svěřil se herec pro server Super.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Filip Rajmont (@filiprajmont)

Není se čemu divit, že je plný sil vrhnout se do práce. Měsíce doma se podle něj neblaze podepsaly na jeho figuře. S kily se ale pere statečně. “Je to vidět, že jsem trochu nabral, nemůžu se toho zbavit. Chodím plavat, ale to mi vlastně jenom rostou ramena, ale pupek mi nemizí,” přiznal se smíchem Filip.

Kostymérkám ale tvrdí, že se prostě srazily kostýmy. Kromě Ulice se herec vrátí i na divadelní prkna. I ty měly kvůli pandemii pauzu, proto je jasné, že i do divadel se Filip Rajmont těší.

Celebrity - další články

Doporučujeme