Patrasová a Slováček o nemocné dceři: Anička je skutečně bojovnice. Držíme palce, aby tu mrchu zdolala

14. února 2024·Celebrity·Redakce

Dagmar Patrasová a Felix Slováček. (Foto: Profimedia)

Dagmar Patrasová a Felix Slováček mají za sebou nejedno životní trápení a dalšímu opět čelí. Jejich dcera, herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková již podruhé bojuje s rakovinou. Teď se rozpovídali společně v rozhovoru pro deník Blesk, jak návrat nemoci vnímají.

Patrasová se Slováčkem se snaží být ke své nemocné dceři hodně ohleduplní a když nemusí, tak na veřejnost skoro vůbec nechodí. Snažíme se vyhýbat lidem, protože i kvůli Aničce už nechceme, abychom přinesli nějakou chřipku,” uvedla pro deník Blesk Patrasová. Také se jí snaží pomáhat, co to jen jde. Když něco potřebuje, vyskočíme a uděláme, co potřebuje. Ona je skutečně bojovnice a všichni držíme palce, aby měla velké štěstí a tu mrchu zdolala,” sdělil Slováček.

Anna Julie Slováčková už podstupuje léčbu. Podle slov jejích rodičů dochází pravidelně na chemoterapii. Kromě odborné léčby zkouší rodiče podpořit dceru různými podpůrnými doplňky stravy, jako například medem s výtažky bylinek a hub. Zkoušíme ale bokem úplně všechno, co jí pomůže.”

Patrasové v těžkých chvílích pomáhá hlavně jejich kočka Mi. To jsou tak úžasná zvířata, která nás milují bez jakýkoliv výhrad. No a pak víra,” dodala pro deník Blesk. Všichni tak držíme Aničce palce, aby léčba zabrala a vše dopadlo dobře.

Celebrity - další články

Doporučujeme