Pavel Trávníček sepisuje svůj život. Proč nechtěla mít Libuška Šafránková s Popelkou nic společného?

14. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Pavel Trávníček, Libuše Šafránková, Tři oříšky pro Popelku (Foto zdroj: Profimedia, ČSFD)

Herec Pavel Trávníček se již léta nevěnuje herecké profesi a na společenských akcích je viděn jen zřídka. To, že se stáhnul do ústraní ovšem neznamená, že usnul na vavřínech. S pomocí jeho manželky sepisuje svůj život do autobiografie, která má odhalit nejen spousty dosud nezveřejněných fotografií, ale také například, jaký vztah měl k herecké kolegyni Libuši Šafránkové, a naopak jaký měla ona vztah k pohádce, která je oba proslavila a vyzdvihla na herecké výsluní. O připravované knize informuje Blesk.cz.

Kdyby ho jeho manželka nepřemluvila, zřejmě by se nikdy k sepsání svého života neodhodlal. Nicméně autobiografie vyjde letos na podzim nebo v zimě k 50. výročí premiéry kultovní pohádky Tři oříšky pro Popelku. Zřejmě právě z toho důvodu můžeme v knize očekávat více informací o natáčení tohoto filmu, a také o jeho vztahu k Popelce Libušce Šafránkové.

Před časem se svěřil, že Libuška na svou pohádku, která je oba proslavila, zanevřela a nechtěla s ní mít nic společného. Pavla to prý velmi trápilo a počínání jeho kolegyně nikdy nechápal. Libuška se ničeho, co je spojeno s pohádkou, nezúčastňuje. Ani když jsme s různými televizemi a novinami dělali o ní reportáže, nikdy u toho nebyla,” popisoval již dříve umělec. Naznačuje, že v knize se o jejich vztahu dozvíme víc.

V knize bude i spousta fotek, které nyní dávají s manželkou Monikou dohromady. Ta označuje dosud nezveřejněné snímky za klenoty. “Máte se na co těšit, máme s knihou hodně práce,” říká. Pavel a Monika Trávníčkovi, kteří oslaví 24. srpna 8. výročí svatby. Seznámili se ale už před 18 lety.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Trávníčková (@monikatravnickovaofficial)

Celebrity - další články

Doporučujeme