Petr Vojnar vyrazil na dovolenou bez Lucie Vondráčkové. Je jejich láska minulostí?

5. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lucie Vondráčková, Petr Vojnar (Foto ČTK)

O tom, že se rozešli nebo že k tomu minimálně nemají daleko, si štěbetají už i vrabci na střeše. Petr Vojnar a Lucie Vondráčková prý mají vztahovou krizi, což má dokládat i to, že moderátor měl strávit začátek roku v milované Americe. Informaci přinesl web Super.cz.

Petr Vojnar měl Ameriku dlouho na svém seznamu přání. Letos se pro ni konečně rozhodl a jako cíl si vybral Las Vegas. A když už, tak už. Moderátor se totiž rozhodl, že si Státy užije se vším všudy a letěl business třídou. Cena letenky do města, které nikdy nespí, v této třídě se běžně pohybuje minimálně okolo šedesáti tisíc korun.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Vojnar (@petrvojnar)

Vojnar se ale přiznal, že lítání rozhodně není jeho oblíbenou částí celého výletu. “Přežít se to dá, jen když je člověk v business třídě, leží a spí. Neumím si představit, že bych seděl vzadu v economy, kde jsou předpokládám jen sedačky,” překvapil Vojnar. “Není to úplně můj šálek kávy, dal jsem si prášek na spaní, červené víno a ještě mě čeká osm a půl hodiny,” dodal moderátor, který byl na cestě do Las Vegas už několik hodin.

Nicméně na letišti si snad našel nějakou zábavu. “Na letišti mají mašiny, tak si dnes možná půjdu zahrát,” dodal, který ale zatím neví, jak dlouho si v teplých krajinách užije. “V Las Vegas budeme asi týden, uvidíme. Pak máme naplánovaný přesun do Mexika,” řekl pro Super.cz. Nicméně na dovolenou nevyrazil se svou partnerkou Lucií Vondráčkovou. Už nějakou dobu se mluví o tom, že jejich vztah je minulostí. Ani jeden se k tomu ale zatím nevyjádřili.

Celebrity - další články

Doporučujeme